//
Llegiu el post

Hiperconetada de Paula Carri i descobriments

Paula Carri va publicar fa pocs dies Hiperconectada a la seva columna setmanal a Pagina12 on parla de mi, en concret del darrer curs sobre eines2.0 adreçat a diputats i diputades socialistes.
També comenta la meva aposta per la “política 2.0″, per una presència a espais web2.0 com a responsable política, una presencia a la xarxa amb l’objectiu d’aconseguir una major transparència i proximitat amb la ciutadania.

Pel seu article arribo a Diario de gestión, encara no ho coneixia. Es tracta d’una web de la bloquesfera parlamentaria argentina, trobes les darreres entrades del blocs de senadors/ senadores, així com de diputats i diputades. A més a més inclou un espai d’apunts on trobo una entrevista a Rafael Estrella, amb el que vam coincidir tots dos com membres del grup socialista i com a blocaires. Precisament l’entrevista esta centrada en blocs, política i participació de les persones amb responsabilitats públiques als espais 2.0, l’han titulat : “Es bueno que el político esté en la blogósfera”.
Entrades relacionades: Curs blocs grup socialista (2), Curs de blocs per a diputats i diputades socialistes, Politica 2.0. Diputats i diputades catalans més actius(II) , Política 2.0. Blocs al Congrés(I) ,Política 2.0. Blocs al Congrés,
Technorati tags: ,, , , , ,, , , , , , , , Tags blogolaxia: , ,

Debat

No comments yet.

Post a Comment

*

Lourdes a Twitter

Lourdes a Facebook

Videos

17/4/15 3:23pm

Instagram

Photos on flickr

Copyleft

Subscripció

Cada post al teu email

Entra email :